Conferència en línia: El potencial de la PAC per al relleu generacional a les zones rurals
Conferència en línia: El potencial de la PAC per al relleu generacional a les zones rurals

Conferència en línia: El potencial de la PAC per al relleu generacional a les zones rurals

Benvolguts/es,

Des de la XCN volem convidar-vos a la conferència nacional en línia que organitzem en el marc del projecte Ruralization, en col·laboració amb Consulta Europa. La sessió “El potencial de la PAC
per al relleu generacional a les zones rurals
” tindrà lloc el pròxim 30 de novembre de 2022 a les 10h, en castellà i en format online.

En el marc del projecte europeu RURALIZATION, s’han analitzat els factors que afavoreixen el desenvolupament i la revitalització de les àrees rurals d’Europa així com la identificació de bones pràctiques centrades a afavorir l’accés a la terra i noves oportunitats econòmiques i socials per a la joventut.

L´objectiu d´aquesta sessió és proposar i compartir propostes per a la millora dels plans estratègics nacionals de la PAC de cara a fomentar el relleu generacional a zones rurals i, en general, propiciar el suport a les noves generacions. Per això, es comptarà amb la participació d’organismes europeus, així com investigadors i altres experts nacionals i regionals que participaran en una taula rodona, enriquint el debat i la posada en comú d’idees.

PROGRAMA

  • 10h. Benvinguda i presentació del projecte Ruralization. Michelle Perello, CEO de Consulta Europa.
  • 10.30h. Avaluació de plans estratègics de la PAC segons la seva capacitat per fomentar el relleu generacional en zones rurals. Nora Maristany, tècnics de projectes de la XCN.
  • 10.50h. Pausa.
  • 11h. Taula rodona: el potencial del Pla Estratègic de la PAC d’Espanya per al relleu generacional en zones rurals. Modera la Nora Maristany. Amb la participació de: Ander Achotegui (director de la Fundació Emys), Enrique Nieto (Punt de Contacte per a la Implementació de la PAC), Oriol Anson (secretari d’Agenda Rural del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural) i Ventura González (secretari General de UPA Joven de Castilla y León).
  • 12h. Conclusions i tancament.

Descarrega el programa

Inscriu-t’hi

Saber-ne més

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat