El 22 de maig comença la Setmana de la Natura, amb més de 400 activitats!
El 22 de maig comença la Setmana de la Natura, amb més de 400 activitats!

El 22 de maig comença la Setmana de la Natura, amb més de 400 activitats!

Del 22 de maig al 5 de juny participa en les activitats de la Setmana de la Natura

Aquest any celebrem la 9a edició d’un dels majors esdeveniments d’implicació ciutadana pel medi ambient de Catalunya. Ja pots remenar el mapa de la web on trobaràs més de 400 activitats per apropar-te a conèixer i passar a l’acció per la natura.

Totes aquestes activitats són possibles gràcies a les prop de 300 organitzacions que sumen forces per aquesta campanya: entitats ambientals, biblioteques, parcs naturals, administracions locals, empreses, escoles o museus; que tots ells organitzen sortides, visites guiades, activitats de voluntariat ambiental, exposicions, cursos, tallers, xerrades, concursos, anellaments d’ocells i d’altres activitats variades.

#ConnectemLaNatura, la temàtica de la 9a edició de la Setmana Natura

Tenir hàbitats cada cop més fragmentats posa les coses molt difícils a totes aquelles espècies que, a causa del canvi climàtic, s’estan desplaçant per buscar les condicions ambientals on poder viure.

A més, els hàbitats aïllats, encara que siguin de qualitat, no poden ser funcionals. Si aquests estan interconnectats, aconseguim mantenir àrees vitals per a moltes espècies, el proveïment de serveis ambientals (essencials per a la nostra supervivència!) i fem que els processos ecològics que hi tenen lloc puguin continuar. Per això és importantíssim passar a l’acció i connectar la Natura!

I tu, connectes amb la natura?

La Setmana de la Natura és organitzada per la Xarxa per a la Conservació de la Natura i compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Saber-ne més

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat