El 27 d’abril arriba el FestiNat, l’aplec naturalista!
El 27 d’abril arriba el FestiNat, l’aplec naturalista!

El 27 d’abril arriba el FestiNat, l’aplec naturalista!

Ja pots aconseguir la teva entrada del FestiNat, l’aplec naturalista que tindrà lloc el dissabte 27 d’abril durant tot el dia a Can Moragues, Riudarenes (comarca de la Selva).

El FestiNat és una iniciativa de la Fundació Emys, Oxigenats, la Institució Catalana d’Història Natural i la Xarxa per a la Conservació de la Natura. Compta amb el patrocini del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i la col·laboració de moltíssimes entitats!

No et pots perdre el dia de celebració i punt de trobada dels amants de la natura de casa nostra! El FestiNat és l’espai on connectar i intercanviar coneixement i entusiasmes entre naturalistes, petits i grans, acostar-se a la ciència que estudia la natura i a la gent que treballa per protegir-la. El lloc on gaudir de la natura amb una mirada curiosa i curosa!

A més, aquest any serà la 2a edició del FestiNat, i acollirà la presentació oficial de la Setmana de la Natura 2024. Des de la XCN hi serem presents donant a conèixer la programació d’activitats de la Setmana Natura i fent visibles les entitats de custòdia del territori i voluntariat ambiental d’arreu de Catalunya. També podràs conèixer la tasca que realitzen les entitats que coordinen el voluntariat als centres de fauna, i compartir amb nosaltres un alliberament de fauna!

El FestiNAT és obert a tothom, pensat per tenir cura de les diversitats, amb espais de calma i amb ombra, pensant en totes les franges d’edat -de la infantesa a la veterania-, nivells d’expertesa i sensibilitats. Obert a les arts -plàstiques, musicals, literàries, culinàries-, entenent que la natura també és cultura.

Consulta aquí la programació!

Si saps que vindràs, no t’ho pensis gaire! Les primeres 100 entrades tenen premi: podràs aconseguir una mini-guia de camp d’Oryx-Cossetània!

Segueix el compte @festinat_ a les xarxes socials per estar al dia de tot.

Aconsegueix la teva entrada!

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat