Et convidem al 3r Congrés Global de la International Land Conservation Network (ILCN)
Et convidem al 3r Congrés Global de la International Land Conservation Network (ILCN)

Et convidem al 3r Congrés Global de la International Land Conservation Network (ILCN)

Del 8 al 10 de desembre et convidem a participar en el Congrés de la “International Land Conservation Network” (ILCN) i a la Conferència Final del projecte LIFE de creació de la “European Land Conservation Network” (LIFE ELCN), que tindrà lloc en línia.

Ja pots consultar el programa breu o el detallat per escollir a quines sessions participaràs.

La inscripció és gratuïta, però les places són limitades, per això us recomanem inscriure-us amb antelació. Totes les persones inscrites podran accedir a la plataforma i les sessions fins al maig de 2022.

Sobre el Congrés

La conservació cívico-privada és cada cop més important en els esforços de conservació de la biodiversitat i l’acció climàtica a tot el món a totes les escalas, des de microreserves a València, Espanya fins a àrees protegides que abasten desenes de milions d’hectàrees a l’Extrem Nord del Canadà. A mesura que més nacions es comprometin a protegir el 30% de les terres i les aigües del món l’any 2030, la protecció i la gestió de les terres privades jugarà un paper crític per assolir aquest objectiu ambiciós.

El Congrés Global 2021 de la International Land Conservation Network (ILCN) i la Conferència Final LIFE ELCN reuniran una comunitat internacional de professionals de la conservació cívico-privada per avançar en el seu treball i construir capacitat compartint l’experiència en qüestions de finançament, llei i polítiques de conservació, organització i govern, custòdia del territori, gestió i restauració, i conservació i restauració a escala paisatgística.

Aquest esdeveniment creixerà i es basarà en l’impuls i les col·laboracions que han sorgit en les convocatòries anteriors de l’ILCN i Eurosite-ELCN, inclosa la sèrie de tallers LIFE ELCN a Finlàndia, Espanya i Romania del 2018 i 2019; el Congrés Global 2018 de la ILCN a Santiago, Xile; i el Congrés Global 2015 de la ILCN a Berlín, Alemanya.

Ubicació i programa

Tot i que el Congrés serà virtual a causa de la pandèmia COVID-19 en curs, es realitzarà des de Catalunya, on inicialment estava previst que tingués lloc l’esdeveniment.

Tots els esdeveniments i sessions tindran lloc en horari laboral a l’hora d’Europa Central (CET). Si no us podeu unir per diferències horàries, tingueu en compte que les gravacions de tots els esdeveniments i sessions estaran disponibles per als inscrits durant 6 mesos després de la finalització del Congrés.

Consulta aquí el programa detallat.

Mercat del Coneixement

La construcció de xarxes més sòlides i una major comprensió de com evoluciona la conservació del territori en àrees privades en diferents contextos, és fonamental per al nostre treball compartit. Si voleu compartir informació sobre la vostra organització, iniciativa, coalició, pòsters, recursos, investigacions o altres materials, podeu fer-ho durant el Congrés a través d’una exposició virtual anomenada “estand d’exposició“.

Els inscrits podran interactuar amb l’estand que creeu en qualsevol moment durant el Congrés. Si estàs interessat en aquesta oportunitat, omple aquest formulari.

Saber-ne més

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat