Gaudeix de l’esport mentre ajudes la natura! Participa a l’Ultra Clean Marathon!
Gaudeix de l’esport mentre ajudes la natura! Participa a l’Ultra Clean Marathon!

Gaudeix de l’esport mentre ajudes la natura! Participa a l’Ultra Clean Marathon!

Combinem el running amb el plogging, en una cursa solidària amb la natura! 

Ja són obertes les inscripcions a l’Ultra Clean Marathon, la cursa que uneix esport i medi ambient. Consisteix en 57 km de trail running fent plogging, és a dir recollint residus, en un circuit circular per Osona. Es corre en equips en trams de 10 km aprox.

Els equips recorreran els paisatges d’Osona, des de la plana al massís de Guilleries-Savassona, vora el riu Ter i passant per Sau, amb una cursa circular que tindrà Vic com a punt de sortida i arribada.

Totes les donacions es destinen a projectes de conservació de la natura d’entitats ambientals sense afany de lucre que treballen a Catalunya.

Us apunteu a conservar la natura amb l’esport? Organitzeu un equip i inscriviu-vos!

La data límit per inscriure’s és el 26 de febrer, però us recomanem que ja formalitzeu la inscripció (Pas 1), confirmant que vindreu i així ja podem donar-vos visibilitat!

Si teniu dubtes o voleu més informació, contacteu-nos a equips@ultracleanmarathon.cat

QUIN ÉS L’ITINERARI?

Una ruta circular per la Catalunya central. Des de l’emblemàtica ciutat de Vic es recorrerà la plana, creuant el riu Ter i resseguint-lo al llarg dels seus meandres fins a descobrir els boscos i cingleres del massís de Guilleries-Savassona, amb la mirada posada al pantà de Sau. La volta circular tornarà al punt de sortida creuant els camps i conreus de la plana.

Consulta a la web tots els detalls tècnics i la descripció

COM HA DE SER L’EQUIP?

 De 2 a 12 persones pel circuit llarg (57 km i 1.310 m de desnivell, 6 trams), i de 2 a 6 pel circuit curt (32 km i 310 m de desnivell, 3 trams). Quants km ha de córrer cadascú? Ho decidiu vosaltres segons la vostra estràtegia.Heu de tenir en compte que els trams són de 10 km aprox, que en cada tram heu de ser com a mínim 2 persones corrents alhora i cada tram té  característiques tècniques diferents. 

PER QUINA CAUSA CORREM?  

Cada equip tria l’entitat a la que farà la seva donació, d’entre el llistat de causes ambientals.

Es poden consultar al dossier de causes i al portal www.donantambiental.cat.

PLOGGING? SÍ!  Es corre fent plogging, és a dir recollint residus abandonats. I els Kg recollits puntuen. Us entregaran guants i bosses, i a cada punt d’avituallament els corredors que arriben pesaran les seves bosses i els residus seran classificats.  

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat