Ja està disponible la memòria de la XCN 2020

Ja està disponible la memòria de la XCN 2020

En l’any marcat per la pandèmia no ens hem aturat des de la Xarxa per a la Conservació de la Natura, i així es pot copsar a la Memòria d’activitats 2020, on es poden visualitzar totes les accions realitzades al llarg de l’any per tal de promoure la implicació ciutadana en la conservació de la natura.

Aprofitant els mesos de confinament com una oportunitat per repensar i millorar el funcionament intern de les nostres organitzacions, hem acompanyat 7 entitats ambientals en l’elaboració del seu pla de voluntariat. També hem donat continuïtat als 6 projectes europeus que tenim en marxa, en l’àmbit agrari i forestal (com són el Ruralization, Resifarms o Biorgest, entre d’altres).

L’any 2020 hem dedicat esforços a l’incidència política, per tal d’aconseguir l’aprovació de l’Agència de la Natura, i hem seguit treballant en els posicionaments de la Coalició Por Otra PAC.

Hem impulsat la generació d’espais de treball en xarxa d’organitzacions ambientals de segon nivell, com el Congrés Socioambiental; i hem seguit treballant per promoure la participació ciutadana en el medi ambient, a través del portal del voluntariat ambiental, o les campanyes anuals com la Setmana de la Natura o la creació de la comunitat Ultra Clean Marathon.

Si vols conèixer en detall les accions realitzades aquest passat 2020, fes un cop d’ull a la memòria!

Saber-ne més

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat