Nova oferta d’estalvi ètic per a persones sòcies i simpatitzants de la XCN
Nova oferta d’estalvi ètic per a persones sòcies i simpatitzants de la XCN

Nova oferta d’estalvi ètic per a persones sòcies i simpatitzants de la XCN

Benvolgudes i benvolguts,

Des de la XCN posem a disposició de les entitats i persones vinculades o interessades en la conservació de la natura,  la possibilitat de fer una aportació dinerària a l’entitat, dipositant els estalvis en forma de préstec (vinculat a un contracte privat).

En aquests moments des de la XCN requerim tenir liquiditat per seguir avançant en els projectes que tenim damunt la taula. Per aquest motiu fem una crida a persones/entitats que vulguin fer un préstec personal a la nostra entitat.

A continuació us resumim les condicions d’aquesta crida:

  • Import requerit: 100.000€. D’aquests, 62.000€ ja han estat aportats, ja que diversos prestadors han renovat el seu préstec personal que ja tenien amb nosaltres. Per tant, a través d’aquesta crida requerim 38.000€. 
  • Import mínim que pot aportar una persona amb el seu préstec personal: 1.000€
  • Es realitzarà un contracte privat d’ 1 any, amb inici a 1 de maig del 2022
  • Tipus d’interès que s’aplicarà: 2%
  • L’aprovació dels préstecs es realitzarà per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds, fins a esgotar la quantitat total màxima requerida per la XCN (38.000 €)
  • Data límit per sol·licitar un préstec personal: 20/04/2022

Amb aquesta operació, els prestadors teniu la certesa que dipositeu els seus vostres estalvis en una entitat que realitza projectes amb un alt contingut social i ambiental, que gestiona els seus recursos amb criteris ètics i de transparència.

Els préstecs personals de la XCN estan regulats per un Protocol, aprovat per la junta de la XCN,  que podeu consultar. Entre d’altres, el protocol estableix que la quantitat màxima que la XCN podrà sol·licitar serà sempre inferior al 25% del pressupost anual aprovat per la Junta a principis d’any.

ESTEU INTERESSADES EN PARTICIPAR D’AQUESTA CRIDA DE PRÉSTECS PERSONALS?

Si voleu presentar les vostres sol·licituds envieu un correu-e a la Montse Camps( mcamps@xcn.cat),   amb la fitxa d’operació de préstec degudament completada.

Si teniu dubtes sobre aquesta crida o bé si esteu interessats en aquest tipus d’operació, però no en aquest moment,  ens ho podeu fer saber igualment per a futures oportunitats enviant un correu a mcamps@xcn.cat

Salutacions cordials,

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat