Novetats del congrés de Conservació de la Natura!
Novetats del congrés de Conservació de la Natura!

Novetats del congrés de Conservació de la Natura!

D’aqui poc més de 4 setmanes celebrarem el Congrés de Conservació de la Natura a El Jou Nature (Guardiola de Berguedà). El congrés tindrà una durada de 3 dies: els 2 primers dies es farem diverses sessions a les instal·lacions de El Jou Nature (Guardiola de Berguedà). El tercer dia farem una visita de camp al centre CAMADOCA (Santa Maria de Merlès), gestionat per l’Associació ADEFFA.

Per tal de donar resposta a les necessitats de tothom hem ampliat les tarifes que oferim. Per tant, al programa hi trobareu les noves opcions (3 possibilitats de participació):

1 – Només passar el dia (dilluns o dimarts), incloent dinar

2 – De dilluns matí a dimarts tarda (inclou dilluns dinar, sopar i dormir + esmorzar i dinar dimarts)

3 – Tot el congrés (de dilluns matí a dimecres matí)

Recordeu us inscriviu abans del diumenge 3 de setembre us apliquem un 10% de descompte. A més, aplicarem un 15% de descompte addicional a partir de la 3a persona participant al congrés provinent de la mateixa entitat (només s’aplicarà a entitats membres).

VULL INSCRIURE’M AL CONGRÉS

Al congrés hi haurà ponències inspiradores sobre diferents temàtiques, espais per presentar els vostres projectes i debats; fomentarem el coneixement entre entitats per promoure col·laboracions i també hi haurà espais d’oci per relaxar-nos (comptarem amb l’humorista Godai Garcia i el concert dels Pelat i Pelut).

PÚBLIC

Al congrés hi podrà assistir qualsevol persona tècnica o interessada en la conservació de la natura, ja sigui una persona que treballa per una entitat privada, per una administració pública, per una universitat/ centre de recerca o una persona que té interès a títol individual.

BLOCS TEMÀTICS

Cada bloc temàtic s’iniciarà amb una experiència inspiradora (20min). A continuació les persones assistents podreu presentar breument les vostres experiències relacionades amb la temàtica i posteriorment es dinamitzarà un espai de debat.

  • Agroecologia per fer front a la sequera i a la pèrdua de biodiversitatEs presentarà el projecte Life Olivares Vivos+, de SEO BirdLife, amb Jose Eugenio Gutierrez.
  • El litoral i el medi marí. El gran oblidat? Es presentarà l’experiència d’ANSE (Asociación de Naturalistas del Sureste) sobre custòdia i restauració de la natura al Sud-Est Ibèric, amb Pedro Garcia.
  • Rewilding o com recuperar les funcions dels ecosistemesEs presentarà l’experiència de Rewilding Spain amb Pablo Schapira.
  • Gestió i restauració fluvial: biodiversitat, connectivitat fluvial i sequera, un peix que es mossega la cuaEs presentaran els projectes Life Irekibai i Life Kauntauribai de restauració fluvial a Navarra, amb Josu Elso.
  • Pastoralisme, la prevenció d’incendis i la conservació de la biodiversitat forestal, un puzle per encaixarAmb Laia Batalla de Rurbans, en representació de la Plataforma por la Ganadería Extensiva y el Pastoralismo.
  • Productes i serveis de la bioeconomia: per una conservació més efectiva de la biodiversitatEs presentarà l’experiència del GOB Menorca, amb Miquel Camps.
  • Comunicació ambiental a l’abast de totes: estratègies per a petites entitatsDinamitzarà la sessió el CREAF.
  • Sincronitza’t amb la custòdia: bones pràctiques per aplicar en la teva entitatAmb la XCN.

En breu publicarem el programa definitiu, amb els horaris i distribucions dels blocs temàtics.

CONSULTAR EL PROGRAMA PRELIMINAR DEL CONGRÉS

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb nosaltres a asubirana@xcn.cat.

T’HI ESPEREM!

Aquest congrés compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat