Què en pensen els propietaris i gestors de finques privades sobre la conservació de la natura?
Què en pensen els propietaris i gestors de finques privades sobre la conservació de la natura?

Què en pensen els propietaris i gestors de finques privades sobre la conservació de la natura?

Des de la XCN iniciem una enquesta per conèixer millor als propietaris i gestors de sòl rústic de Catalunya i saber la seva opinió sobre la conservació de la natura. Volem fer l’enquesta per a trobar sinergies que puguin ajudar tant a les entitats de conservació com als propietaris i gestors d’arreu del territori.

Estem ben segurs que hi ha tantes opinions sobre la conservació com propietaris i gestors, és per això que necessitem la teva resposta! Som un territori divers i així ho volem recollir a l’enquesta.

L’enquesta va dirigida tant a propietaris o gestors de finques (agràries, forestals, ramaderes, etc.) amb acords de custòdia, com a d’altres que no tinguin projectes de conservació i no hagin tingut experiències relacionades. L’objectiu és, per una banda, conèixer les inquietuds ambientals dels propietaris i gestors de finques, i per l’altra, aproximar les diferents visions presents al sector, per tal de conèixer el potencial de la conservació privada a Catalunya i com establir ponts entre finques i entitats ambientals.

El formulari s’omple en només 15 minuts, i aportarà informació molt valuosa per a l’elaboració posterior de l’estudi sobre propietat i conservació de la natura.

Us convidem a que respongueu l’enquesta si sou propietaris o gestors de finques, o a que la difongueu entre el vostre entorn per ajudar a recopilar opinions diverses i representatives de la realitat del territori.

Per qualsevol dubte relacionat amb aquest projecte, podeu escriure a en Mathias Brummer: mbrummer@xcn.cat

Saber-ne més

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat