Subscriu-te al nou butlletí de la Taula Salut i Natura!
Subscriu-te al nou butlletí de la Taula Salut i Natura!

Subscriu-te al nou butlletí de la Taula Salut i Natura!

Benvolguts/des,

La Taula Salut i Natura, que impulsem des de la XCN en col·laboració amb Som Natura, estrena web i posa en marxa un butlletí!

Us convidem a visitar la web taulasalutinatura.cat i a signar la Declaració sobre la interdependència entre salut i natura a Catalunya – si és que encara no ho heu fet – que és d’on sorgeix el propòsit de crear aquesta plataforma col·laborativa per promoure la natura com a garant essencial de la salut i el benestar integrals de les persones.

Ja som 120 organitzacions adherides (de l’àmbit de l’administració, entitats, centres de recerca i sector privat) i 141 persones a títol individual.

També us animem a subscriure-us  al butlletí per estar al dia de la marxa de la Taula i conèixer actors, experiències i recursos entorn de la promoció i conservació de la natura en clau de salut de les persones.

A més, ens proposem recollir i contribuir a visibilitzar iniciatives, accions, proves pilot, projectes que es duen a terme en el territori per implementar el binomi salut i natura. Seran molt variades en temàtica, magnitud, actors implicats, durada…però reunir-les pot servir de gran inspiració. Si n’impulseu o col·laboreu en alguna, us animem a fer-nos-les arribar a través d’aquest formulari.

En una visió de salut planetària, la pandèmia ha ajudat a redescobrir que formem part de la natura, que compartim una sola salut i que necessitem una natura sana per poder tenir una vida saludable i un desenvolupament humà integral.

Per qualsevol comentari o aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través d’info@taulasalutinatura.cat.

Fem xarxa salut i natura!

Saber-ne més

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat