Suma’t a la campanya ‘La Natura Ets Tu’, per una Catalunya sostenible ambientalment i social
Suma’t a la campanya ‘La Natura Ets Tu’, per una Catalunya sostenible ambientalment i social

Suma’t a la campanya ‘La Natura Ets Tu’, per una Catalunya sostenible ambientalment i social

Des de la XCN hem iniciat una campanya comunicativa per mostrar el recolzament de la ciutadania cap a polítiques que defensin i situïn la natura en el centre. La campanya, sota l’eslògan de ‘La Natura Ets Tu’, ha engegat amb la publicació d’un vídeo en que persones conegudes i actors rellevants del món ambientalista exposen la importància de conservar el medi natural. Periodistes, científiques, influencers, personal sanitari i altres s’han sumat a aquesta campanya, que pretén mostrar el consens social que existeix al voltant dels temes ambientals i acostar a la societat els reptes als que ens enfrontem i les accions necessàries per fer-los front.

La campanya engega en un moment clau de negociacions polítiques per formar govern. Des de la XCN, com a aglutinadora de més de 160 entitats ambientals, administracions locals i centres de recerca, hem reiterat la importància de que els temes ambientals siguin una prioritat en aquestes negociacions. Com ja vam exposar al comunicat que vam publicar juntament amb COAMB i conservació.cat, considerem essencial la creació durant la propera legislatura d’un Departament transversal que assumeixi totes les competències de conservació del patrimoni natural i la biodiversitat: només així es podran executar aquelles mesures urgents per revertir la pèrdua de biodiversitat i garantir un futur sostenible. És per això que demanem un govern valent que situï en el centre de les seves polítiques la natura, la sostenibilitat, i la societat.

Animem a que entitats i persones compromeses amb la natura facin un petit vídeo o tuit explicant, des del seu punt de vista i el seu àmbit d’actuació, per què és necessari que Catalunya aposti per una transició ecològica i social, i que el publiquin a xarxes sota el hashtag #CATecosocial i #laNaturaetsTU. Sumant forces podrem mostrar el compromís i la conscienciació que la ciutadania ha adquirit amb la natura, reivindicant la importància de que Catalunya disposi de polítiques ambientals eficients i adequades. Suma’t a la campanya i digues la teva: la natura també ets tu!

Saber-ne més

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat