Agenda

3a sessió: Implementant una iniciativa d’accés a la terra – Cicle de webinars de l’Access to Land Network

7/04/2021

La Access to Land Network organitza un cicle de webinars per donar a conèixer alguns dels resultats del projecte Setting up a Learning Platform on Access to Land for Agroecology.

El programa inclou la participació d’entitats d’arreu d’Europa que treballen per facilitar els processos d’incorporació al sector agrari des d’una perspectiva agroecològica. A través de diferents presentacions, casos d’estudi i debats, aprofundirem en temàtiques clau relacionades amb el foment de l’agroecologia i l’accés a la terra:

SETTING UP AN ACCESS TO LAND INITIATIVE

Dimecres 7 d’abril de 2021, 15h a 17h

Aspectes tècnics, socials, administratius, fiscals i de tota mena que cal tenir en compte a l’hora d’embarcar-se en l’aventura d’iniciar un projecte de foment de l’accés a la terra per l’agroecologia.

Voleu unir-vos al nostre moviment per ajudar els petits agricultors a accedir a la terra per a la producció d’aliments agroecològics? En aquest webinar, us presentarem la guia publicada per la xarxa Access to Land (A2LN) per donar suport a la gènesi i el desenvolupament d’iniciatives d’accés a la terra per a agricultors/es agroecològics.

Aquesta guia reuneix l’experiència de diverses organitzacions similars a tot Europa i té com a objectiu ajudar-vos a fer les preguntes adequades i oferir-vos exemples i maneres de construir una iniciativa que correspongui a les vostres necessitats i capacitats. Podeu consultar la guia que presentarem al webinar en aquest enllaç.

Aquet webinar forma part del cicle de sessions on-line de l’Acces to Land Network. Es realitzaran en anglès i tindran lloc el quart dimecres de gener, març, abril, maig i juny de 15h a 17h. Fes un cop d’ull al cicle complert.

Les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest formulari; les persones inscrites rebran un enllaç per a connectar-se als webinars.