Participa en les activitats de Benestar i Salut a la Natura del projecte GiroNat!
Participa en les activitats de Benestar i Salut a la Natura del projecte GiroNat!

Participa en les activitats de Benestar i Salut a la Natura del projecte GiroNat!

Ets de Girona o rodalia i creus fermament en el binomi de salut i natura? T’agradaria desenvolupar activitats a l’exterior tot reconnectant amb el teu entorn natural més proper? Doncs el Programa d’Activitats de Benestar i Salut a la Natura del projecte GiroNat t’interessa!

El projecte té com a objectiu impulsar la biodiversitat i infraestructura ecològica per portar la ciutat cap a la renaturalització urbana, transformant Girona en una ciutat més verda, resilient i saludable

Per tal d’apropar la natura a la ciutadania i posar-la al seu servei, una de les accions planificades en el marc de GiroNat és fer activitats de benestar i salut a la natura.

1. Activitats de reconnexió amb la natura

Passejades guiades en entorns naturals per enfortir la reconnexió amb la natura i millorar la teva salut i benestar psicocorporal. Tot caminant lent i amb presència, fent ús de la respiració conscient podràs palpar amb tots els sentits els espais i racons que la natura posa al teu abast. Una forta reconnexió amb múltiples beneficis!

2. Activitats d’activació del metabolisme

Exercicis corporals suaus, posturals i estiraments a la natura. Amb aquestes activitats es vol fomentar la bona forma física, la salut, longevitat i cultivar les pròpies facultats. Pràctiques basades en els principis del Ioga que redueixen l’estrès i enforteixen la ment i el cos.

3. Cicle Sant Narcís Silvestre

La ciutat amaga gran diversitat vegetal que sovint desconeixem. En aquest cicle reconeixeràs i identificaràs les plantes silvestres presents al teu barri. També aprendràs sobre els seus usos i propietats. A què esperes a descobrir el Sant Narcís Silvestre?

4. Activitats de voluntariat

Pròximament!

Totes les activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia. La podeu formalitzar clicant al següent enllaç o el botó d’aquí sota. No t’ho pensis més i participa!

INSCRICPIONS

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat