Vols conèixer què és la custòdia del territori i com aplicar-la?
Vols conèixer què és la custòdia del territori i com aplicar-la?

Vols conèixer què és la custòdia del territori i com aplicar-la?

Fruit de la publicació de la nova guia pràctica dels acords de custòdia del territori, des de la XCN organitzem un cicle formatiu per donar a conèixer aquesta eina d’implicació ciutadana i conservació de la natura a entitats, persones propietàries, administracions i tota persona interessada.

El cicle consta d’una primera jornada virtual, que tindrà lloc el dimecres 17 de juliol de 10h a 11:30h, en què s’explicarà el context i l’impacte de la custòdia a Catalunya, es mostraran les opcions jurídiques per elaborar un contracte o conveni de custòdia i es donaran a conèixer diversos casos d’èxit.

Després, el divendres 19 de juliol, de 9:30h a 12:30h, els participants podran assistir a una sortida pràctica a Can Marlès, un espai que el GEVEN (Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès) té en custòdia al Montmell, al Baix Penedès. Aquest espai pretén esdevenir un exemple de com produir aliments afavorint la biodiversitat i conservant el patrimoni cultural, a la vegada que es divulguen i es comparteixen els coneixements i els valors adquirits amb els i les visitants i la gent del territori.

Descarrega el programa.

Inscriu-t’hi!

Formació gratuïta. No t’ho perdis!

En vull saber més!

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat