El butlletí de la XCN – Juny 2022
El butlletí de la XCN – Juny 2022

El butlletí de la XCN – Juny 2022

MOLTES GRÀCIES a totes les persones i organitzacions que heu fet possible un any més la Setmana de la Natura, amb un nou rècord de 566 activitats i més de 300 organitzadors!

Diumenge, 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, va finalitzar la setena Setmana de la Natura amb una gran participació, que va donar el seu tret de sortida el 22 de maig, Dia Internacional de la Biodiversitat.

Durant els 15 dies que ha durat la Setmana de la Natura s’han organitzat arreu del territori un total de 566 activitats per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la natura i el territori. Per tot Catalunya hi ha hagut gran diversitat de propostes, entre les quals, cada participant ha pogut triar la que més s’ha ajustat als seus interessos i facilitats.

Tot i que no és només durant uns dies puntuals que s’ha de protegir la natura, gràcies a totes les persones que s’han sumat a la Setmana de la Natura, tant organitzant com participant en activitats, hem aconseguit fer més gran, enfortir i visibilitzar la comunitat de persones i organitzacions implicades en la conservació de la natura dia a dia.

Per això us convidem a seguir implicant-vos amb la natura a través de les entitats del territori. Podeu sumar-vos a les accions puntuals o de llarg termini a través de voluntariatambiental.cat

Saber-ne més

actualitatL’ACTUALITAT DE LA XCN

Iniciem l’acompanyament a dues entitats en la redacció de plans de gestió per a la conservació

Durant aquest any 2022 acompanyarem dues entitats membres en la redacció de plans de gestió per a la conservació de finques d’àmbit agrari en custòdia, […]
> Llegeix la notícia

Menys residus i més donacions: el bon resultat pel medi ambient de l’Ultra Clean Marathon

Dissabte 11 de juny va fer molta calor. Però això no va van impedir l’èxit de la quarta edició de l’Ultra Clean Marathon: 180 corredors […]
> Llegeix la notícia

Fem xarxa internacional amb entitats i associacions de propietaris que treballen per la conservació de la natura

Trobar-nos amb entitats ambientals i associacions de propietaris privats d’arreu d’Europa ens ajuda a situar l’estat de la implicació ciutadana per la conservació a Catalunya […]
> Llegeix la notícia

MÉS NOTÍCIES

ENTITATS MEMBRES

L'entrevista

L'entrevista

Nina Kjellman, de l'Associació Molí del Fort: "Anar coneixent l'entorn ens va portar a la conservació de la natura"

Ens fem ressò...

Reconnectem amb la natura

Reconnectem amb la natura

Encara no has vist els vídeos? Durant la Setmana de la Natura, l'equip d'Oxigenats i Joan Grivé han visitat diverses activitats per mostrar com, des dels diversos col·lectius, ens podem implicar per la conservació de la natura. Reconnectem amb la Natura, participem en la seva conservació!

Respon l'enquesta!

El projecte LIFE ALNUS, coordinat per Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, ens convida a participar responent una enquesta sobre les percepcions socials dels boscos de ribera. Dóna un cop de mà per gestionar els reptes dels boscos de ribera!  

alt_textAGENDA

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat