Agenda

Enfila la ciència

29/06/2022

1r Concurs de fils sobre ciència i festa virtual #CREAF20K, organitzat pel CREAF

29 de juny, de 10h a 13h, virtual

El canal de Twitter de CREAf es va crear fa 11 anys i recentment ha trencat la barrera de les 20.000 persones seguidores. Per a celebrar-ho apuntat a aquesta Festa Virtual per intercanviar experiències de divulgació de la ciència a les xarxes socials. Us proposem un repte: escriure un fil on es divulgui qualsevol tema amb base científica i llançar-lo a Twitter.

Com hi participem? Per participar-hi només cal que penseu un bon tema per divulgar ciència, us poseu a escriure i ho publiqueu a Twitter en un fil de més de 7 tuits. Teniu temps des d’avui fins al 26 de juny. Per entrar al concurs, cal que consti l’etiqueta #CREAF20K

Durant l’acte, comptarem amb les ponències de l’auditora en xarxes socials i especialista en màrqueting digital Pilar Yépez, el doctor en ecologia evolutiva i divulgador científic Àlex Richter i la biòloga humana i divulgadora del col·lectiu Neurones Fregides, Cèlia Ventura.

El mateix dia descobrirem els 3 fils que han guanyat el concurs sobre fils de ciència ‘Enfila la ciència’ i rebran una analítica completa de la Pilar Yépez.  

Consulta el PROGRAMA AQUI

Registrat AQUI per la Jornada