Agenda

17/09/2021 - 19/09/2021

Curs de guia intèrpret del patrimoni natural i cultural

Curs per aprendre a fer un bon guiatge del patrimoni natural i cultural. Els participants adquiriran habilitats comunicatives i eines d'interpretació que els ajudaran a millorar les relacions personals i professionals, dominaran l'estructura del guiatge i aprendran a preparar activitats guiades al camp perquè llueixin. Tindrà lloc a la Reserva Natural de Sebes (Flix, Tarragona).

18/09/2021 - 19/09/2021

Delta Birding Festival

Festival d'ornitologia que té lloc el tercer cap de setmana de setembre a MónNatura Delta de l'Ebre. S'hi podran trobar conferències, fira de fotografia i d'entitats ambientals, visites guiades, sortides naturalistes i exposicions d'art i natura.

Històric

6/07/2021

Cicle Salut i Natura. Sessió 5: El desplegament de la prescripció de natura

La prescripció social i de natura és una eina que permet als professionals de l’atenció primària remetre les persones a una sèrie de recursos locals no clínics. Tenint en compte que la salut de les persones està determinada principalment per una sèrie de factors socials, econòmics i ambientals, la prescripció social busca abordar les necessitats de les persones d’una manera holística. Al mateix temps, també persegueix l’objectiu de donar suport als individus a tenir un control més gran de la seva pròpia salut.

03/07/2021

Presentació del projecte de la Càtedra del Món Rural

Presentació de la Càtedra del Món Rural, un espai de recerca, coneixement i suport a la innovació amb actuació directa a les zones rurals de Catalunya. El projecte s’impulsa amb l’objectiu d’escoltar, relacionar i ajudar a vertebrar totes aquelles iniciatives que estiguin treballant per al futur del món rural.

01/07/2021

Incorpora la transparència a la teva entitat per generar confiança a la ciutadania

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i la Generalitat de Catalunya organitzen conjuntament la jornada 'El valor de la transparència en el tercer sector social: generant confiança a la ciutadania'.  L'acte en línia serà el proper dijous 1 de juliol de 9:30h a 11:30h a través de la plataforma Zoom.