Agenda

27/09/2023

Jornades “El Ter: gestió d’un riu i reptes de futur”

El consorci celebra 25 anys amb unes jornades per donar a conèixer com ha estat la gestió d’aquests anys i que podem fer per millorar-la en el futur des del punt de vista de la biodiversitat als espais naturals de ribera, les inundacions, la gestió de les sequeres, la protecció del patrimoni cultural fluvial i la regulació de les activitats recreatives fluvials.

7/10/2023

8a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Un esdeveniment únic per (re)descobrir què són i per a què serveixen les plantes oblidades, perquè construir un model de producció i consum d’aliments més sostenible és tant possible com imprescindible. Un espai on descobrir les plantes oblidades, combinant els coneixements tradicionals i la innovació; amb més de 100 activitats.

Històric

16/09/2023

Terra Franca es dissol – Jornada de reflexió

En motiu del tancament de l'entitat Terra Franca (2013-2023), es celebrarà una jornada de denúncia i reflexió per buscar solucions conjuntes als problemes estructurals que impedeixen l'accés a la terra.

10/06/2023

El futur és ARA

Vivim una emergència climàtica que requereix una resposta decidida, constant i urgent articulada col·lectivament mitjançant  amplis espais de diàleg i de consens. Per això, el 10 de juny diferents organitzacions socioambientals d’arreu de Catalunya sumarem forces per fer sentir la nostra veu en un acte conjunt.

03/06/2023

Participa al Bioblitz de l’Empordà!

El dissabte 3 de juny es farà un Bioblitz a Mas Castellar, Pontós (a l’Empordà). Un Bioblitz consisteix en una jornada en la que es mira d’identificar el màxim nombre d’espècies d’un indret. Us podeu apuntar a les diferents sortides guiades en les que experts ens ajudaran a descobrir la biodiversitat de la zona. Podreu triar franja de matí, tarda o nit, i participar a més d’un taller. També hi haurà visita guiada al jaciment ibèric i dinar gratuït per als assistents.