Agenda

25/07/2022

Eines i oportunitats de finançament europeu per a la conservació de la natura

Des de la Xarxa per a la Conservació de la Natura, conjuntament amb el Departament d'Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, hem organitzat un curs en línia dirigit exclusivament a les entitats membres de la XCN per conèixer els fons europeus per a la conservació de la natura.

29 i 30/09/2022

Fòrum d’Educació Ambiental 2022

El Fòrum d’enguany vol posar en diàleg i reflexió el binomi entre l'Educació Ambiental i l'Economia Social i Solidària, a partir de les diverses mirades professionals. L'objectiu és facilitar un debat on identificar els llocs de confluència entre l’EA i l’ESS, i conèixer projectes i professionals que hi treballen.

18 i 19/10/2022

Jornades Ciència Ciutadana 2022

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 18 i 19 d’octubre de 2022, al Casal Pere Quart de Sabadell, en format presencial. Es tractarà la ciència ciutadana des de 6 àmbits temàtics, en un ampli programa amb taules rodones, ponències i tallers.

Històric

17/07/2022

Jove, ruralitza’t!

Davant l’emergència climàtica i ecològica, i el despoblament rural, les joves tenen un paper cabdal per construir un futur més just i resilient, amb les persones i la terra. En aquesta jornada coneixerem de prop el projecte “Ruralization”, l’Ecomuseu del Blat ens oferirà un taller pràctic d’elaboració de pa artesanal i la Càtedra del Món Rural de la UVIC-UCC farà entrega dels segons premis a la Innovació Rural.

7/07/2022

II Simposi APS i SC Ambiental

Punt de trobada entre els diferents agents que participen en el desenvolupament i la implantació de projectes d'Aprenentatge i Servei i Servei Comunitari Ambiental: els centres educatius, els ens locals i les entitats ambientals amb l’objectiu de compartir coneixement, donar visibilitat i cercar aliances.

7/07/2022

Escola d’estiu del voluntariat 2022

La 23a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat tindrà lloc el 7 de juliol a la Universitat de Vic en una sola jornada de matí i tarda formada per tres tallers. L’edició recupera la presencialitat i oferirà activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

29/06/2022

Enfila la ciència

1r Concurs de fils sobre ciència i festa virtual #CREAF20K, organitzat pel CREAF, el 29 de juny.