Agenda

19/07/2024

Sortida pràctica a Can Marlès – Torrossolla

Sortida pràctica per conèixer la finca de Can Marlès, en custòdia amb el GEVEN, i situada al Montmell (Baix Penedès). Aquest espai pretén esdevenir un exemple de com produir aliments afavorint la biodiversitat i conservant el patrimoni cultural, a la vegada que es divulguen i es comparteixen els coneixements i els valors adquirits amb els i les visitants i la gent del territori.

25/09/2024

2a Trobada de la Taula Salut i Natura

Espai de trobada de totes aquelles persones interessades en la intersecció entre la salut i la natura a Catalunya, a on compartirem coneixements i experiències al voltant del binomi Salut i Natura.

25 i 26/09/2024

Activa’t: Introducció al Voluntariat Social i Ambiental per a joves

Activa’t: Introducció al Voluntariat Social i Ambiental per a joves és una formació pensada per donar a conèixer les oportunitats de voluntariat a les persones joves interessades a iniciar-se en l’acció voluntària. El curs combina sessions teòriques sobre els conceptes bàsics del voluntariat amb dinàmiques participatives per identificar interessos i motivacions, així com per donar eines pràctiques que us ajudin a trobar el vostre lloc.

30/09/2024

Cicle de tertúlies: Efectes de la sequera sobre la biodiversitat agrària i forestal

Aquesta jornada se centrarà en els efectes de la sequera sobre els sistemes forestals i agraris. S’iniciarà amb una anàlisi de la vulnerabilitat dels sistemes forestals davant la sequera, seguida per una radiografia dels impactes en regions específiques com les Gavarres i en sistemes agrícoles ecològics. Les entitats presentaran diverses estratègies adaptatives, incloent-hi la silvopastura, la gestió forestal adaptativa i pràctiques d’agroecologia, per augmentar la resiliència davant la sequera.

Històric