Agenda

III FÒRUM d’Ecoturisme, Natura, Sostenibilitat 2022

6 i 7/04/2022

,

El III Fòrum ENS – Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat tindrà lloc el 6 i 7 d’abril de 2022 al Pla d’Urgell-Paisatges de Ponent. Des de la XCN participarem en la taula de debat “Redescobrir els espais naturals de forma responsable i saludable“.

La tercera edició d’aquest congrés de referència de l’ecoturisme català, impulsada per la Generalitat de Catalunya a través de la seva Taula d’Ecoturisme, compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, així com amb la implicació de l’Associació Leader de Ponent, del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, i dels ajuntaments de Vila-sana, Ivars d’Urgell i Mollerussa.

La celebració d’aquest esdeveniment dona resposta a un dels objectius principals del Pla estratègic de Turisme de Catalunya 2018-2022, el d’afavorir pràctiques sostenibles, que apostin per la qualitat, que preservin l’entorn i que contribueixin a desestacionalitzar i descentralitzar els fluxos turístics.

A més, la celebració del Fòrum ENS al Pla d’Urgell donarà l’oportunitat de posar en valor i donar a conèixer la riquesa dels espais naturals de Ponent, els seus recursos i el seu potencial turístic.