Què puc fer?

Donant Ambiental

Fes el teu donatiu en favor de la conservació de la natura

Tenim molts projectes entre mans. Tots ells comparteixen el mateix objectiu: conservar la natura de casa nostra.

Des del portal del Donant Ambiental donem a conèixer els projectes de la entitats ambientals i com qualsevol persona hi pot col·laborar. Més de 40 projectes per la conservació de la natura necessiten el nostre suport per poder continuar!

www.donantambiental.cat

Tenint en compte que la Xarxa per a la Conservació de la Natura és Declarada d’Utilitat Pública, els donatius realitzats per part d’empreses mercantils tenen dret de deducció a l’Impost de Societats, igual que els donatius de persones físiques (establerts en l’art. 20 de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de “Régimen fiscal de las entidades sin fines lucrativos y de los incentivos fiscales al mecenazgo”).

Necessitem el vostre suport!

Si vols, un cop fet el donatiu, et podem enviar el certificat de donació. Tindràs dret a la deducció a la quota de l’IRPF d’un percentatge de la quantitat que has donat.

Per a més informació consulteu la Guia dels beneficis fiscals per donacions a entitats ambientals sense ànim de lucre de Catalunya.

Per a més informació contacteu amb nosaltres al 93 886 61 35 o bé a info@xcn.cat

Campanya 1% For The Planet

1% For The Planet és una organització amb una xarxa internacional d’empreses. Les empreses que hi formen part fan un donatiu de l’1% de la seva recaudació anual a finançar aquells projectes i oganitzacions que tenen com a missió la conservació de la natura i el medi ambient. La XCN forma part d’aquesta xarxa i podem rebre donacions a través d’aquesta plataforma.