Agenda

Històric

24/10/2023

Jornada de Gratitud Pallars

Descoberta de la microreserva de la Tremoluga de Naens, de Gratitud Pallars. Durant la sortida es comentaran els resultats i les fites aconseguides centrant-nos en la biodiversitat. 

17/10/2023 - 12/12/2023

Cicle de seminaris: “Els beneficis agrícoles de la conservació de la natura”

Sessions pràctiques i gratuïtes, realitzades en quatre finques agrícoles diferents on s’abordaran qüestions relacionades amb la conservació de la natura en finques agrícoles. Al finalitzar els seminaris s’entregarà als assistents la guia pràctica RESIFARMS en paper i, el darrer dia, els assistents realitzaran dissenys de conservació sobre els mapes de les seves pròpies finques a partir dels coneixements adquirits.

7/10/2023

8a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Un esdeveniment únic per (re)descobrir què són i per a què serveixen les plantes oblidades, perquè construir un model de producció i consum d’aliments més sostenible és tant possible com imprescindible. Un espai on descobrir les plantes oblidades, combinant els coneixements tradicionals i la innovació; amb més de 100 activitats.

27/09/2023

Jornades “El Ter: gestió d’un riu i reptes de futur”

El consorci celebra 25 anys amb unes jornades per donar a conèixer com ha estat la gestió d’aquests anys i que podem fer per millorar-la en el futur des del punt de vista de la biodiversitat als espais naturals de ribera, les inundacions, la gestió de les sequeres, la protecció del patrimoni cultural fluvial i la regulació de les activitats recreatives fluvials.