Agenda

03/06/2023

Participa al Bioblitz de l’Empordà!

El dissabte 3 de juny es farà un Bioblitz a Mas Castellar, Pontós (a l’Empordà). Un Bioblitz consisteix en una jornada en la que es mira d’identificar el màxim nombre d’espècies d’un indret. Us podeu apuntar a les diferents sortides guiades en les que experts ens ajudaran a descobrir la biodiversitat de la zona. Podreu triar franja de matí, tarda o nit, i participar a més d’un taller. També hi haurà visita guiada al jaciment ibèric i dinar gratuït per als assistents.

10/06/2023

El futur és ARA

Vivim una emergència climàtica que requereix una resposta decidida, constant i urgent articulada col·lectivament mitjançant  amplis espais de diàleg i de consens. Per això, el 10 de juny diferents organitzacions socioambientals d’arreu de Catalunya sumarem forces per fer sentir la nostra veu en un acte conjunt.

Històric

30/11/2022

Com gestionar l’assegurança a les entitats de voluntariat ambiental?

Trobada en línia amb Arç Cooperativa per resoldre dubtes sobre la gestió de l’assegurança a les entitats de voluntariat ambiental.Formació gratuïta i exclusiva per entitats membres de la XCN i entitats participants a les Taules de voluntariat ambiental als espais naturals protegits.

30/11/2022

El potencial de la PAC per al relleu generacional a les zones rurals

L´objectiu d´aquesta sessió és proposar i compartirpropostes per a la millora dels plans estratègics nacionals de la PAC de cara a fomentar el relleu generacional a zones rurals i, en general, propiciar el suport a les noves generacions. Per això, es comptarà amb la participació d'organismes europeus, així com investigadors i altres experts nacionals i regionals que participaran en una taula rodona, enriquint el debat i la posada en comú d'idees.

25/11/2022

Presentació de l’Informe Medi Ambient 2016-2019

L’objectiu d’aquest acte, organitzat conjuntament pel DACC i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS), és presentar públicament l’Informe complet sobre l’estat del medi ambient a Catalunya 2016–2019, així com l’informe The European Environment. State and Outlook 2020 (SOER 2020).

Dijous, 17 de novembre de 2022 de 09.00 h a 14.30 h

VI Jornada de Governança del Litoral del Garraf

Aquesta VI jornada es dedicarà a presentar i debatre sobre estratègies, plans i projectes, que donen resposta a l’embat del canvi climàtic a la costa.