Agenda

7/10/2023

8a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Un esdeveniment únic per (re)descobrir què són i per a què serveixen les plantes oblidades, perquè construir un model de producció i consum d’aliments més sostenible és tant possible com imprescindible. Un espai on descobrir les plantes oblidades, combinant els coneixements tradicionals i la innovació; amb més de 100 activitats.

Històric

16/12/2022

La natura com a solució enfront dels reptes ambientals. Jornada anual Prismàtic

La trobada anual del Prismàtic és un espai d’aprenentatge i debat entre la comunitat científica i els actors que participen en la presa de decisions sobre el patrimoni natural i la biodiversitat. Enguany gira entorn de les solucions basades en la natura, que els darrers anys han emergit amb força com a alternativa a les formes de gestió més clàssiques i deslligades del medi ambient.

15/12/22

Els reptes de la carn 100% pastura

L’experiència de Can Genover mostra els resultats d’un tipus de maneig que regenera la terra i esdevé un canvi de paradigma en com produir.

30/11/2022

Com gestionar l’assegurança a les entitats de voluntariat ambiental?

Trobada en línia amb Arç Cooperativa per resoldre dubtes sobre la gestió de l’assegurança a les entitats de voluntariat ambiental.Formació gratuïta i exclusiva per entitats membres de la XCN i entitats participants a les Taules de voluntariat ambiental als espais naturals protegits.

30/11/2022

El potencial de la PAC per al relleu generacional a les zones rurals

L´objectiu d´aquesta sessió és proposar i compartirpropostes per a la millora dels plans estratègics nacionals de la PAC de cara a fomentar el relleu generacional a zones rurals i, en general, propiciar el suport a les noves generacions. Per això, es comptarà amb la participació d'organismes europeus, així com investigadors i altres experts nacionals i regionals que participaran en una taula rodona, enriquint el debat i la posada en comú d'idees.

25/11/2022

Presentació de l’Informe Medi Ambient 2016-2019

L’objectiu d’aquest acte, organitzat conjuntament pel DACC i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS), és presentar públicament l’Informe complet sobre l’estat del medi ambient a Catalunya 2016–2019, així com l’informe The European Environment. State and Outlook 2020 (SOER 2020).