Agenda

15/12/22

Els reptes de la carn 100% pastura

L’experiència de Can Genover mostra els resultats d’un tipus de maneig que regenera la terra i esdevé un canvi de paradigma en com produir.

16/12/2022

La natura com a solució enfront dels reptes ambientals. Jornada anual Prismàtic

La trobada anual del Prismàtic és un espai d’aprenentatge i debat entre la comunitat científica i els actors que participen en la presa de decisions sobre el patrimoni natural i la biodiversitat. Enguany gira entorn de les solucions basades en la natura, que els darrers anys han emergit amb força com a alternativa a les formes de gestió més clàssiques i deslligades del medi ambient.

Històric

8/04/2022

Biodiversitat i gestió forestal al Bosc dels Tres Comuns

El projecte POCTEFA CONECTFOR té com a objectiu millorar la connectivitat entre boscos amb elevat valor ecològic. Al llarg d'aquesta jornada, visitarem les actuacions forestals del projecte al bosc dels Tres Comuns donant una visió global de la gestió forestal i la conservació de la biodiversitat.

6 i 7/04/2022

III FÒRUM d’Ecoturisme, Natura, Sostenibilitat 2022

15/03/2022

Participa en la jornada tècnica en línia sobre gestió de la biodiversitat forestal

El projecte POCTEFA CONECTFOR té com a objectiu identificar, caracteritzar i gestionar els boscos d’alt valor ecològic i els espais que els connecten. En aquesta jornada es presentaran els avenços del projecte i es dialogarà amb diverses experiències sobre la gestió forestal per la biodiversitat. També es presentarà l'estratègia d'incidència sobre el nou Pla General de Política Forestal que s'ha treballat en el marc del projecte.

11/03/2022

Dones del món forestal: caminant cap a la igualtat

Aquesta jornada pretén ser una trobada per compartir experiències, casos d’èxit i dificultats, i alhora identificar reptes de futur i oportunitats per treballar conjuntament cap a la creació d’un sector forestal més igualitari, just i pròsper.

19/02/2022 - 15/05/2022

Campus Natura 2022

Programa adreçat a estudiants de batxillerat amb interès especial en l’àmbit de la conservació de la biodiversitat i la natura amb l’objectiu de fomentar entre els joves les vocacions científiques en aquesta àrea de recerca.