Agenda

Històric

15/03/2022

Participa en la jornada tècnica en línia sobre gestió de la biodiversitat forestal

El projecte POCTEFA CONECTFOR té com a objectiu identificar, caracteritzar i gestionar els boscos d’alt valor ecològic i els espais que els connecten. En aquesta jornada es presentaran els avenços del projecte i es dialogarà amb diverses experiències sobre la gestió forestal per la biodiversitat. També es presentarà l'estratègia d'incidència sobre el nou Pla General de Política Forestal que s'ha treballat en el marc del projecte.

11/03/2022

Dones del món forestal: caminant cap a la igualtat

Aquesta jornada pretén ser una trobada per compartir experiències, casos d’èxit i dificultats, i alhora identificar reptes de futur i oportunitats per treballar conjuntament cap a la creació d’un sector forestal més igualitari, just i pròsper.

19/02/2022 - 15/05/2022

Campus Natura 2022

Programa adreçat a estudiants de batxillerat amb interès especial en l’àmbit de la conservació de la biodiversitat i la natura amb l’objectiu de fomentar entre els joves les vocacions científiques en aquesta àrea de recerca.

18/02/2021

Presentació dels resultats del projecte Erasmus+ Resifarms

En aquest esdeveniment de cloenda i presentació dels resultats del projecte Resifarms, s’hi mostrarà tant la versió final de la guia tècnica com altres recursos audiovisuals que s’han generat. També es comptarà amb la presència de projectes tant agrícoles com de conservació que parlaran sobre les sinergies que s’hi ha creat.