Agenda

Vine a l’Assemblea General 2024 de l’Associació Propietats per a la Conservació de la Natura!

18/06/2024

Dimarts, 18 de juny. De 9.30h a 17h.
Finca l’Avenc de Tavertet. Mas l’Avenc, S/N, 08511 Tavertet (Barcelona).

Jornada oberta a persones interessades a formar part de l’Associació Propietats per a la Conservació de la Natura, en què es visitarà la finca de l’Avenc de Tavertet i es podrà descobrir el projecte de foment d’espais agroforestals, paisatges gestionats d’elevat valor mediambiental i la ramaderia regenerativa com a eina de gestió i motor de bioeconomia.

També hi haurà una visita de camp a la Rocallarga, un mirador des d’on observar el mosaic agroforestal, objectiu de la gestió que es fa a la finca.

Hi podran participar tots els membres de PCNatura i altres persones propietàries de finques que estiguin motivades a protegir i conservar els valors naturals presents als seus espais i fer una gestió en harmonia amb la natura.

Important: La celebració de l’Assemblea General de PCNatura (de 10h a 11.30h) només està oberta als membres de l’associació, la resta de públic interessat podrà assistir a la resta de la jornada a partir de les 11.30h.

Per participar és necessària inscripció prèvia a través del FORMULARI EN LÍNIA.

Existeix l’opció de dormir la nit abans a l’hotel de la mateixa finca. Les persones interessades han d’escriure a info@avenc.com.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb l’associació a hola@pcnatura.org