El butlletí de la XCN – Setembre 2020
El butlletí de la XCN – Setembre 2020

El butlletí de la XCN – Setembre 2020

La crisi sanitària, social i econòmica que estem vivint posa de rellevància la relació directa de la salut de les persones amb la del nostre entorn. Per això, ara més que mai, comptem amb tu per fer visible la necessitat d’implicar-nos col·lectivament per assegurar l’equilibri dels ecosistemes: la salut de l’aigua dels nostres rius, l’aire que respirem, la salut de les aus, els pol·linitzadors o la vida del sòl que ens proveeix d’aliments.

Participa a les activitats organitzades durant la Setmana de la Natura, ja sigui presencialment o bé en línia! T’aproparàs a la natura i a les persones que s’impliquen dia a dia en la seva conservació.

Consulta les activitats a setmananatura.cat i/o publicar una foto amb el cartell #NaturaÉsSalut tot explicant com vius aquesta relació i per què és important conservar la natura!

Saber-ne més

actualitatL’ACTUALITAT DE LA XCN

Organitzem una jornada d’avaluació de l’impacte de la conservació a Catalunya

L’objectiu de la sessió és trobar unes línies generals comunes que facilitin la col·laboració entre entitats de custòdia, de recerca i administració per a l’obtenció i compartició de les dades d’avaluació ecològica, i que consolidin la custòdia del territori com una eina essencial en la gestió de la natura.
» Llegeix la notícia

Promovem la salut als espais naturals dels municipis de la provincia Barcelona

El projecte ha estat possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona
» Llegeix la notícia

Les joves aposten per un futur al món rural

La falta de capital per al desenvolupament de projectes propis, la falta d’oportunitats laborals i les dificultats en l’accés a l’habitatge són alguns dels obstacles més importants que impedeixen la realització de projectes de futur de les joves
» Llegeix la notícia

MÉS NOTÍCIES

Es publiquen diversos informes sobre l'estat de conservació a nivel internacional

LES ENTITATS MEMBRES DE LA XCN

L'entitat del mes: Garraf Coopera

L'entitat del mes: Garraf Coopera

Treballa per conservar la zona de l’Ortoll. D’unes 100 ha, és de les poques que queden sense urbanitzar a prop de la Vilanova i la Geltrú, tot i ser terreny encara urbanitzable.

alt_textAGENDA

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura.

Seu social: C/ Sagrada Família Nº 7. 08500 - Vic

Delegació: C/ Providència Nº 42. 08024 - Barcelona

Si has rebut aquest butlletí és perquè en algun moment ens has autoritzat a enviar-te informació. Si vols donar-te de baixa, posa't en contacte amb nosaltres a info@xcn.cat.

 


Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /homepages/16/d535498699/htdocs/domains/xcn.cat/wp-content/plugins/xcn/newsletter.php on line 4