Agenda

1a Trobada de la Taula Salut i Natura

03/05/2023

Dimecres 3 de maig. De 09:00 a 14:00h.

Pavelló Ave Maria, Recinte de la Maternitat. Barcelona

A Catalunya, els projectes i iniciatives que aborden la salut de les persones i la natura van en augment, especialment arran de la pandèmia de la Covid-19 que ens ha ratificat amb escreix que la natura és una aliada insubstituïble per a la salut humana.


Promoure la xarxa entre els diferents actors que desenvolupen aquest binomi pot enfortir el seu desplegament a Catalunya. I més si es fa a través del treball col·laboratiu, transversal i multidisciplinari, orientat a tenir cura de la vida -de la humana i alhora de la natura de la qual formem part- des d’una mirada de salut planetària i, per tant, comuna.


La Taula Salut i Natura, fruit de la Declaració sobre la interdependència entre salut i natura (2019), va néixer justament amb aquesta missió.

 

1a Trobada de la Taula

La trobada vol facilitar la coneixença entre els diferents actors que treballen temes de salut vinculats a la natura; emfatitzar el treball en xarxa; enfortir el sentiment de comunitat i definir accions a 1 any vista.

La trobada va dirigida a organitzacions i persones adherides a la Declaració sobre interdependència entre salut i natura a Catalunya. També està oberta a organitzacions i persones ja actives en l’impuls d’aquest binomi, tant del sector de l’administració com de la recerca, les entitats sense ànim de lucre o el sector empresarial, entre d’altres.

PROGRAMA abreujat

09:00 h – Cafè de benvinguda

09:30 h – Benvinguda i presentació de la Taula Salut i Natura

10:00 h – Diàlegs de Salut i Natura

11:00 h – Dinàmica de coneixença

11:30 h – Pausa – cafè

12:00 h – Compartim projectes col·lectius, transversals i interdisciplinaris

13:00 h – Dinàmica de treball en xarxa. Com treballem de forma col·laborativa? Quines accions podem proposar-nos a 1 any vista?

14:00 h – Cloenda

Per participar és necessari inscriure’s a través del formulari en línia.

Per a més informació consulteu el programa detallat de la jornada o contacteu amb info@taulasalutinatura.cat

La trobada és possible gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya