Agenda

6a sessió: Land and farm donations – Cicle de webinars de l’Access to Land Network

16/06/2021

La Access to Land Network organitza un cicle de webinars en anglès per donar a conèixer alguns dels resultats del projecte Setting up a Learning Platform on Access to Land for Agroecology.

El programa inclou la participació d’entitats d’arreu d’Europa que treballen per facilitar els processos d’incorporació al sector agrari des d’una perspectiva agroecològica. A través de diferents presentacions, casos d’estudi i debats, aprofundirem en temàtiques clau relacionades amb el foment de l’agroecologia i l’accés a la terra:

Land and farm donations

Donar terres per a l’agroecologia pot ser transformador, tant per al receptor com per al donant. Però, què motiva la gent a regalar terres? I com gestionen les organitzacions aquestes donacions? Què han de tenir en compte abans d’acceptar la terra i mantenir-la a llarg termini? I quines innovacions i oportunitats sorgeixen d’aquestes col·laboracions?

Els socis de l’Acess to Land Learning Platform compartiran els seus coneixements i experiències sobre donacions de terres i explotacions agràries.

Els ponents d’aquesta 6a sessió del cicle seran:

  • Soil Association Land Trust, UK
  • Nadace Pro Prozu, Czech Republic
  • BioBoden Cooperative, Germany
  • De Landgenoten, Belgium