Agenda

Com organitzar activitats RSC ambientals als Parcs Naturals?

28/10/2021

28 d’octubre, de 10h a 12h. Virtual.

Les activitats de Responsabilitat Social Corporativa ambiental representen una oportunitat per implicar, des de les empreses, als treballadors i treballadores en la conservació de la natura, i aproximar-les a les problemàtiques ambientals actuals, de la mà de les entitats ambientals.

Però, quan aquestes activitats tenen lloc en espais naturals protegits, quin ha de ser el paper de l’entitat de voluntariat, el Parc Natural i l’empresa?

En aquesta jornada en línia, coneixerem què són les activitats de RSC, com implicar a les empreses en la preservació de la natura, i com fer-ho fomentant el treball en xarxa entre el personal gestor dels parcs naturals i les entitats ambientals.

Activitat dirigida a personal tècnic dels Parcs Naturals i d’entitats ambientals.

La sessió s’emmarca en un programa formatiu sobre educació i voluntariat ambiental als Parcs Naturals de Catalunya, en el marc del Pla Estratègic sobre l’Educació i Voluntariat Ambiental als Parcs Naturals (2019-2022).

Programa

  • 10h. Benvinguda i introducció. Què entenem per una activitat RSC ambiental? Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN)
  • 10.15h. Experiències pràctiques
    • Parc Natural de l’Alt Pirineu i Projecte Boscos de Muntanya.
    • Parc Natural de la Serra de Collserola i SEO/Birdlife.
    • Parc Natural de la Serra del Montsant i Associació CEN.
  • 11.25h. Preguntes i debat obert.

Aquesta activitat compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.