Agenda

Connectem la natura! Webinar per organitzadors de la Setmana Natura

22/03/2024

El 22 de març, de 10h a 11.30h, connecta’t al webinar informatiu de la Setmana de la Natura 2024!

Per conèixer els detalls de la nova edició, us convidem a participar al webinar informatiu per organitzadors d’activitats de la Setmana de la Natura que tindrà lloc el proper divendres, 22 de març, de 10h a 11.30h. Us recomanem que feu un cop d’ull al programa del webinar.

Per participar us heu d’inscriure prèviament a través del formulari en línia.

La temàtica de la SN d’aquest any és la connectivitat ecològica #ConnectemLaNatura. No totes les activitats que organitzeu han d’estar relacionades obligatòriament amb aquesta temàtica, però sí que us convidem a compartir els recursos que generem per donar a conèixer entre la ciutadania els reptes de la connectivitat a Catalunya.

Durant el webinar, en Josep Maria Mallarach, consultor ambiental i coautor de les bases per a les directrius de la connectivitat ecològica de Catalunya, ens donarà les claus per conèixer quins són els reptes de la connectivitat i com podem contribuir a recuperar-la des de les nostres entitats. També podreu conèixer exemples d’edicions anteriors d’entitats com l’Associació Mediambiental la Sínia, o els centres de documentació dels parcs de la Diputació de Barcelona.

Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure’ns a info@setmananatura.cat

Inscriu-te aquí!

setmananatura.cat