Agenda

El futur és ARA

10/06/2023

Dissabte, 10 de juny al CCCB.

Vivim una emergència climàtica que requereix una resposta decidida, constant i urgent articulada col·lectivament mitjançant  amplis espais de diàleg i de consens. Per això, el 10 de juny diferents organitzacions socioambientals d’arreu de Catalunya sumarem forces per fer sentir la nostra veu en un acte conjunt.

Hem de prendre la iniciativa perquè cal accelerar la transició ecosocial a partir d’uns eixos i fites concrets. Volem presentar una sèrie de propostes de país en clau de futur que haurien de fonamentar les decisions, projectes i pressupostos de totes les administracions públiques i del sector privat que actuen a Catalunya, d’aquí al 2030.

Reunirem experts d’alt nivell i comptarem amb la participació d’actors rellevants membres de les organitzacions i col·lectius.

L’accés a l’esdeveniment és obert a tothom, prèvia inscripció a través del formulari disponible a aquesta web. Aquelles persones que no puguin assistir-hi presencialment podran seguir-lo via streaming a través de YouTube.

L’acte serà moderat pel meteoròleg Francesc Mauri i l’activista medioambiental Carlota Bruna. A més, comptarem amb l’actuació especial de la companyia d’improvisació teatral Impro Acatomba.