Agenda

Jornada sobre adaptació i mitigació del canvi climàtic en centres educatius i el seu entorn

03/05/2024

Jornada de formació inclosa en el projecte “Centres i entorns educatius resilients a la crisi climàtica: Escola de riu“. Impulsat per l’Associació l’Aube en el marc de les subvencions per al finançament d’actuacions d’educació i sensibilització ambiental per als anys 2023-2025, per promoure l’Aprenentatge Servei en l’àmbit socioambiental als centres educatius de Catalunya. Amb el finançament del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

La formació tindrà lloc el dia 3 de maig de 2024 al Teatre la Llanterna de Móra d’Ebre.

PROGRAMA

9:00 h .- Benvinguda i presentació

9:15 h .- La Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) i el paper de les entitats ambientals a Catalunya en el context de crisi climàtica. Sandra Carrera Bonet, directora de la XCN.

10:00 h .- La biodiversitat del riu Ebre i els reptes de conservació davant la crisi climàtica. Nati Franch, tècnica del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

10:45 h .- Parada refrigeri

11:00 h .- Estratègia i adaptació a la crisi climàtica: estat actual i tendències a curt i mig termini. Gabriel Borràs: Responsable de l’Àrea d’Adaptació de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic.

11:45 h .- Salut i natura en l’àmbit dels infants i adolescents. Necessitat de models i entorns educatius integrats en la natura. Dr. Ferran Campillo, Hospital d’Olot.

12:30 h .- Debat i cloenda de la jornada.

Inscripcions (gratuïtes) al següent enllaç: https://forms.gle/bziSmt6s7TAzTZzA7 

Tots els assistents disposaran d’un certificat d’assistència a la jornada de formació, que es lliurarà via correu electrònic.