Agenda

Jornades “El Ter: gestió d’un riu i reptes de futur”

27/09/2023

El Consorci del Ter, organisme format per 71 ajuntaments i cinc consells comarcals de la conca del riu Ter, aquest any celebra els seus 25 anys. Per commemorar-ho organitza, juntament a altres actes al llarg de l’any, unes jornades per donar a conèixer com ha estat la gestió d’aquests anys i que podem fer per millorar-la en el futur des del punt de vista de la biodiversitat als espais naturals de ribera, les inundacions, la gestió de les sequeres, la protecció del patrimoni cultural fluvial i la regulació de les activitats recreatives fluvials.

Les jornades del Ter volen actuar d’espai de transferència de coneixement, així com donar eines per aplicar en la gestió dels espais fluvials; també de lloc de trobada per difondre tots aquells projectes i iniciatives que tenen a veure amb el riu, els seus afluents i el món de l’aigua en el nostre àmbit geogràfic de la conca del Ter.

Destinataris:

  • Tècnics del món local.
  • Càrrecs electes locals.
  • Ciutadans i ciutadanes, que des dels seus àmbits professionals o vocacionals, estiguin interessats en la temàtica dels nostres espais fluvials i el seu territori i tinguin el desig d’aprofundir en el seu coneixement.
  • Estudiants universitaris.
  • Naturalistes i persones del món científic.

Consulta el PROGRAMA aquí.

Per assistir a les Jornades, cal inscriure’s en aquest formulari: https://forms.gle/w6efL1mY7KdqgGV49