Agenda

La gestió compartida del riu – Jornada divulgativa sobre la custòdia fluvial

29/11/2023

La custòdia fluvial com a model de corresponsabilitat en la restauració i conservació d’espais naturals i la generació de bioeconomia.

En línia. 29 de novembre de 2023. De 18h a 20h.

La jornada va adreçada a representants i tècnics d’ajuntaments, consells comarcals i altres ens locals, membres de societats de pesca esportiva, comunitats de regants i empreses o organitzacions que treballen a l’entorn fluvial.

El Grup de Natura Freixe, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de l’Aigua i el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico, en el marc del Pla de Recuperació, finançat per la Unió Europea–NextGenerationEU, organitza una jornada de divulgació sobre la custòdia fluvial com a model de responsabilitat compartida en la restauració i conservació d’espais naturals.

Durant la sessió, intervindran Carolina Solà i Evelyn García, de l’Agència Catalana de l’Aigua, que parlaran sobre com s’avalua la qualitat del medi aquàtic tenint en compte una visió complerta de l’ecosistema i la custòdia fluvial com a eina per fomentar la millora i la conservació d’espais naturals en diferents punts del territori. Per la seva banda, Oriol Arola i Santiago Bateman, del Grup de Natura Freixe, ens posaran en el context del projecte Fluviatilis. Custòdia per a la resiliència i ens explicaran quina és l’experiència de l’entitat en l’àmbit de la custòdia fluvial.

La jornada serà online i és necessària la inscripció prèvia per assistir-hi.