Agenda

Sessió de cocreació de projectes d’Aprenentatge Servei a la UAB

15/06/2021

Dimarts, 15/06/2021(En línia)

La trobada tindrà lloc el pròxim 15 de juny i té com a objectiu identificar millor les necessitats de les entitats i pensar en possibles solucions.

El dimarts 15 de juny, de 10 a 11.30 hores, la FAS organitza una sessió en línia de cocreació de projectes ApS amb entitats socials i mediambientals, professorat i grups de recerca per identificar conjuntament possibles projectes amb metodologia ApS a desenvolupar a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Amb aquest propòsit, durant la trobada, les persones participants estaran distribuïdes en sales segons els diferents àmbits de coneixement, dinamitzades per membres de la comissió permanent d’ApS i de les CORE de la UAB.

Aquelles persones que estiguin interessades a participar-hi poden formalitzar la seva inscripció abans del 14 de juny.

II Jornada ApS a la UAB

La sessió de treball es troba emmarcada dins de la II Jornada ApS de la UAB, organitzada per l’Oficina ApS de la UAB i gestionada per la Fundació Autònoma Solidària (FAS) amb l’objectiu de donar a conèixer la metodologia de l’aprenentatge i servei i els projectes de compromís social.

Durant la Jornada també tindrà lloc l’acte d’entrega de la I Menció ApS dels Premis als millors Treballs de Fi de Grau sobre desenvolupament sostenible i justícia global i una taula rodona sobre ‘què suposa participar en un TFG en ApS’.

Més informació: fas@uab.cat