Agenda

VIII Jornadas Estatales de Custodia del Territorio (virtual)

27 i 28/10/2021

El 27 i 28 d’octubre de 2021 es celebraran les VIII Jornades Estatals de Custòdia del Territori, sota el lema Junts per una estratègia de conservació col·laborativa.

Aquestes Jornades, de caràcter bianual, suposen un punt de trobada i reflexió entre xarxes i entitats involucrades en la custòdia del territori, així com un fòrum obert a altres agents socials i econòmics vinculats a aquesta estratègia de conservació.

Durant aquesta trobada, es treballarà de forma especial en la definició d’un full de ruta a desenvolupar en els pròxims anys, que tindrà com a objectiu identificar les línies de treball conjuntes per enfortir la custòdia del territori fins al 2030.

Les jornades estan organitzades pel Fòrum de Xarxes i Entitats de Custòdia de Territori (FRECT) i la Societat Espanyola d’Ornitologia (SEO/Birdlife), amb la col·laboració de la Xarxa de Castella-la Manxa i Madrid. Se celebren gràcies al suport de la Fundació Biodiversitat, del Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic.

L’accés a totes les activitats de les Jornades Estatals de Custòdia de Territori és gratuït, encara que requereix inscripció prèvia en cada cas.