Agenda

XX Jornada Anual CREAF-SCB-ICHN. Vint anys de recerca per a la gestió ambiental

25/01/2024

En la XIX Jornada del CREAF, la Societat Catalana de Biologia (SCB) i la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) organitzen una jornada científica divulgativa que enguany es durà a terme de forma presencial a l’IEC el 25 de gener i que girarà entorn de la gestió de la natura i el paper de la ciència.

Durant els darrers vint anys, les jornades organitzades pel CREAF, la ICHN i la SCB s’han convertit en un punt de referència per a comprendre els diversos reptes ambientals que tenim plantejats i debatre les seves possibles solucions en els àmbits de les polítiques i de la gestió. Les jornades d’enguany volen ser un reconeixement a la feina feta durant tot aquests anys i, alhora, encetar el debat sobre com ha de ser en el futur aquesta relació entre recerca i gestió en un escenari d’emergència ambiental creixent.

Les jornades inclouran sessions de diversos ponents de referència al matí i una taula rodona oberta a la participació dels assistents a la tarda.

Des de la XCN hi participarem aportant el punt de vista de les entitats de custòdia i voluntariat ambiental, en la cerca de la sinergia entre recerca i gestió.

Més informació al web del CREAF.

Inscriu-t’hi!