Nota legal webinar Ruralization 10/03/2021

Nota legal webinar Ruralization 10/03/2021

Política de privadesa i consentiment de dades per a la conferència i debat en línia: “Repoblament rural, relleu generacional agrari i accés a la terra: novetats i tendències de futur en clau catalana i europea”, organitzada per la Xarxa per la Conservació de la Natura en el marc del projecte “RURALIZATION”.

Les dades personals facilitades en aquest formulari per a la participació en la conferència i debat en línia “Repoblament rural, relleu generacional agrari i accés a la terra: novetats i tendències de futur en clau catalana i europea”, seran processades per la Xarxa per a la Conservació de la Natura, només amb el propòsit de gestionar i disseminar l’esdeveniment. Les dades no seran facilitades a cap font externa, exceptuant els socis del projecte “RURALIZATION”.

Les dades facilitades es tractaran de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, i el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016.

Les gravacions de vídeo i fotografies preses durant l’esdeveniment podran ser publicades a la pàgina web de la XCN i del projecte “RURALIZATION”, així com a les xarxes socials, amb l’ànim de disseminar l’esdeveniment i els seus resultats, només si hi estàs d’acord explícitament.

Tens el dret a informació, accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades facilitades. Per a l’exercici dels drets referits prèviament, cal adreçar un escrit o correu electrònic a la següent adreça electrònica: info@xcn.cat.

Emplenant les caselles corresponents al formulari d’inscripció a l’esdeveniment, estàs donant el teu consentiment explícit per a la recollida i ús de les dades personals facilitades.