Actualitat

Participa al Voluntariat de Boscos Mediterranis a Poblet aquesta tardor!

La Cooperativa el Reboll, amb la col·laboració del Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet i el suport de la Diputació de Tarragona, impulsa la 6a edició del programa de voluntariat forestal “Boscos Mediterranis del Paratge Natural de Poblet”.

S’organitzaran 7 jornades d’un sol dia, i es podrà participar en un o més dies. Les sessions seran el 23, 24 i 30 de setembre i l’1, 8, 14 i 15 d’octubre.

La finalitat de les jornades és que les persones participants passin un dia a bosc, adquireixin coneixements generals sobre els boscos del Paratge de Poblet i realitzin tasques d’eliminació de rebrots en punts estratègics de gestió (PEG) pels bombers, condicionament de senders, eliminació de residus plàstics en l’itinerari ramader i d’extracció de canonades de plàstics que la riuada va trencar i deixar inservibles, entre altres.

La participació al voluntariat és gratuïta, amb inscripció i previ pagament d’una fiança de 5€ per tal de reservar la plaça. L’esmorzar i el dinar del dia de la jornada estan inclosos.

Més informació al web del Reboll.