Agenda

Històric

22/06/2021

Cicle Salut i Natura. Sessió 3. La integració de la natura i la salut en els plans territorials, urbanístics i sectorials

La tercera sessió del cicle se centrarà en la presentació de bones pràctiques i eines orientades a incorporar la perspectiva de la salut i la natura als instruments de planejament: programes, polítiques i plecs tècnics. Es posaran en valor iniciatives que contribueixin a garantir l’accés universal al verd urbà i a la natura i a fer-ne un ús en igualtat de condicions.

18/06/2021

Cafè Networking Natura – Productes de custòdia del territori

Si vols innovar i afegir un toc de biodiversitat en els teus plats i fer part del canvi cap a una alimentació més sostenible, vine a fer el cafè amb la Sandra Carrera, de la XCN, i el conjunt d'entitats productores d'aliments de custòdia del territori.

17/06/2021

Conservació a llarg termini de prats de dall a l’Albera

Els prats dall i les basses temporànies associades tenen valors naturals i culturals que cal preservar. Durant la jornada s’exposaran i es debatran possibles mecanismes per a la conservació dels prats de dall a llarg termini.

16/06/2021

6a sessió: Land and farm donations – Cicle de webinars de l’Access to Land Network

Donar terres per a l’agroecologia pot ser transformador, tant per al receptor com per al donant. Però, què motiva la gent a donar terres? I com gestionen les organitzacions aquestes donacions? Els socis de l'Acess to Land Learning Platform compartiran els seus coneixements i experiències sobre donacions de terres i explotacions agràries.