El Butlletí de la XCN – Gener 2021
El Butlletí de la XCN – Gener 2021

El Butlletí de la XCN – Gener 2021

Finalitza un any complex per tota la societat i tot just iniciem aquest 2021 amb incertesa, però alhora amb esperança. El treball en xarxa és fonamental en moments de dificultats, i així haurem de seguir treballant aquest nou any que comença, posant en comú les nostres mans per superar la crisi sanitària, econòmica i ecològica en la que estem immersos, impulsant, amb les persones claus del territori, una societat justa amb les persones i la natura.

Aquest primer mes de l’any us portem un recull amb algunes de les principals accions que hem realitzat al llarg del 2020 a través del Pla de Treball amb el Departament de Territori i Sostenibilitat; us presentem el nou projecte LIFE ENPLC en el qual estem treballant per fomentar el treball en xarxa a nivell europeu i us donem a conèixer les dues noves incorporacions a l’equip tècnic de la XCN gràcies al programa de Garantia Juvenil, entre d’altres novetats, documents i activitats que trobareu tot seguit.

actualitatL’ACTUALITAT DE LA XCN

Finalitzem el Pla d’Accions XCN-DTES 2020

Finalitza el 2020, i amb això, el Pla d’Accions 2020 entre la Xarxa per a la Conservació de la Natura i el Departament de Territori […]
» Llegeix la notícia

La perspectiva socioambiental dels fons europeus Next Generation EU

Portem mesos sentint en els mitjans de comunicació que arribaran molts diners d’Europa per fer front a la crisis provocada per la pandèmia de la […]
» Llegeix la notícia

Noves incorporacions a la XCN, gràcies al Programa de Garantia Juvenil

Gràcies al Programa de Garantia Juvenil s’incorporen a l’equip tècnic de la Xarxa per a la Conservació de la Natura la Gala Díaz i la […]
» Llegeix la notícia

MÉS NOTÍCIES

Entitats Membres

L'entrevista

L'entrevista

Carles Martorell, del Grup de Naturalistes d'Osona: "Per primer cop en quinze anys, hem sentit cantar una parella de ducs".

Jornada

Jornada

Basses agrícoles: un gran potencial per afavorir la biodiversitat i la pagesia. Recursos de la jornada organitzada per Temps de Saó.

Apropa't a les entitats!

Recursos d'interès

Instruments jurídics

Instruments jurídics

Actualitzem els models de convenis i contractes de custòdia.

Guia

Guia

La UICN publica una guia sobre la importància cultural i espiritual de la natura.

Informe

Informe

Dades del medi ambient a Catalunya 2020. Inclou un apartat on s'especifiquen el nombre i superfície d'acords de custòdia a Catalunya.

Vídeo

Vídeo

El projecte POCTEFA PYRPASTUM estrena un documental sobre el pastoralisme: «La cria de muntanya: professions clau als Pirineus»

La XCN és notícia

Guardians de la Natura Article a la revista Descobrir.cat

Ens fem ressò...

alt_textAGENDA

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat