Actualitat

Noves incorporacions a la XCN, gràcies al Programa de Garantia Juvenil

Gràcies al Programa de Garantia Juvenil s’incorporen a l’equip tècnic de la Xarxa per a la Conservació de la Natura la Gala Díaz i la Maria Albà, per donar suport a les àrees de comunicació i d’incidència política, respectivament.

La Gala és graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster de Direcció Cinematogràfica. Com a persona conscient del món que l’envolta i convençuda d’una possible transformació social, ha procurat sempre que la seva feina hi contribuís. No només ha treballat al Departament de Comunicació de cooperatives d’acció social o d’organismes mediambientals, sinó que està involucrada de manera voluntària en col·lectius ecologistes, feministes i d’educació en el lleure, on també s’encarrega de gestionar la comunicació. Dins la XCN, el seu rol consistirà en comunicar i donar a conèixer tot allò que es duu a terme des de la xarxa i les entitats que hi formen part.
A nivell personal, és una amant de la natura i gaudeix de fer-hi escapades i de conèixer indrets remots. També gaudeix del cinema, la música, el circ i la literatura.
Podeu contactar amb ella a gdiaz@xcn.cat

La Maria ha estudiat el Màster d’Ecologia Política, Decreixement i Justícia Ambiental (UAB), formació que li ha permès aprofundir en els temes que va tractar al llarg del seu grau interdisciplinari a la Universitat de Maastricht. A partir de la seva implicació en projectes socials i ambientals ha desenvolupat un gran interès en les conseqüències que diferents sistemes polítics i econòmics tenen en la natura i en les persones. És justament l’estudi de les interseccions entre aquests àmbits el que la fa creure que qüestions ambientals i socials han d’anar de la mà.
Li encanta la natura i té debilitat pel mar Mediterrani, on s’hi escapa sempre que pot. Quan té temps lliure també aprofita per ballar, llegir i fer música.

Podeu contactar amb ella a malba@xcn.cat

Totes dues han estat contractades gràcies al Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Cofinançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014 – 2020, amb un cofinançament del 91,89%.