El butlletí de la XCN – Novembre 2020
El butlletí de la XCN – Novembre 2020

El butlletí de la XCN – Novembre 2020

Ecologistes de Catalunya (EdC), la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) i la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) estem impulsant el Congrés Socioambiental de Catalunya com a espai de trobada de totes les entitats ambientalistes i altres sectors estratègics amb l’objectiu de coordinar l’estratègia d’incidència política a Catalunya per fer front als reptes socioambientals actuals.

Els Grups de Treball creats debatran entorn a vuit temàtiques diferents durant aquesta tardor. Els debats es realitzaran a través de documents compartits on tothom hi podrà fer aportacions, i durant el mes de novembre hi haurà una sessió en línia per a cada temàtica per posar en comú les propostes.

Inscriu-te als grups de treball!

actualitatL’ACTUALITAT DE LA XCN

Debatem sobre pràctiques socials innovadores d’accés a la terra

Les dificultats d’accés a la terra son només la punta de l’iceberg del repte del relleu generacional, que està altament condicionat pel model socioecònomic imperant.
> Llegeix la notícia

Conservar la natura des dels municipis: resum de la jornada del 0,5% de l’IBI

Els ens municipals, amb contacte directe amb el territori, són un actor clau per a la conservació de la natura. Des de la XCN promovem […]
> Llegeix la notícia

Finalitza la Setmana de la Natura amb una gran participació!

Tot i la situació de pandèmia, s’han pogut realitzar més de 220 activitats presencials amb aforaments limitats o on-line accessibles a tothom, posant de relleu […]
> Llegeix la notícia

MÉS NOTÍCIES

Documents d'interès

La nova PAC es queda curta

La nova PAC es queda curta

La setmana passada es va aprovar al Parlament Europeu la nova PAC que ens acompanyarà durant 7 anys. Analitzem les principals implicacions per la conservació de la natura.

ENTITATS MEMBRES

L'entrevista: SEO-Birdlife

L'entrevista: SEO-Birdlife

Cristina Sánchez: “Catalunya, que als anys ’90 va ser capdavantera en polítiques de biodiversitat, ha quedat endarrerida en conservació de la natura”.

Custòdia

Custòdia

Nou acord de custòdia de l’Associació Mediambiental la Sínia

alt_textAGENDA

 

Twitter @XCNatura

Youtube XCN

Xarxa per a la Conservació de la Natura
Seu social
C/ Sagrada Família 7. 08500 – Vic

Delegació
C/ Providència 42. 08024 – Barcelona
Tel. 93 886 61 35 – info@xcn.cat