Agenda

4a sessió: The process of buying farm BUILDINGS – Cicle de webinars de l’Access to Land Network

26/05/2021

La Access to Land Network organitza un cicle de webinars per donar a conèixer alguns dels resultats del projecte Setting up a Learning Platform on Access to Land for Agroecology.

El programa inclou la participació d’entitats d’arreu d’Europa que treballen per facilitar els processos d’incorporació al sector agrari des d’una perspectiva agroecològica. A través de diferents presentacions, casos d’estudi i debats, aprofundirem en temàtiques clau relacionades amb el foment de l’agroecologia i l’accés a la terra:

The process of buying farm BUILDINGS

Dimecres 26 de maig de 2021, 15h a 17h

David Riddle, administrador i agent de la terra del Soil Association Land Trust, i dos ponents més d’organitzacions experimentades que treballen per l’accés a la terra, ens explicaran com procedeixen a l’adquisició d’edificis agrícoles que s’uneixen a terrenys per posar-los a disposició de projectes agroecològics: quines condicions han de complir els edificis? Quins aspectes dels edificis comproven? Com determinen el preu que volen pagar? Com aconsegueixen els diners per comprar? En quin moment del procés s’implica al futur agricultor? Com decideixen l’import dels diners del contracte d’arrendament…? Qui es fa responsable del manteniment dels edificis? Uniu-vos a nosaltres per preguntar-los a tots el que la vostra organització ha de saber abans de comprar edificis agrícoles.

Aquet webinar forma part del cicle de sessions on-line de l’Acces to Land Network. Es realitzaran en anglès i tenen lloc el quart dimecres de gener, març, abril, maig i juny de 15h a 17h. Fes un cop d’ull al cicle complert.

Les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest formulari; les persones inscrites rebran un enllaç per a connectar-se als webinars.