Agenda

Salut i Natura. Pràctiques innovadores per a una integració efectiva

08/06/2021 - 09/07/2021

Us presentem el cicle “Salut i natura. Pràctiques innovadores per a una integració efectiva”. Consulteu el programa en aquesta web i apunteu-vos a les sessions que més us interessin.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és presentar i debatre experiències innovadores i de referència a l’entorn del binomi salut i natura que posin en valor la contribució fonamental de la natura en la salut física, mental i espiritual. En el context actual de pandèmia s’han fet més evidents les aportacions positives del contacte amb la natura i, sobretot, els efectes negatius que té en la salut i el benestar de les persones el fet de no tenir-hi accés.

Al llarg del cicle, es donaran a conèixer bones pràctiques en diferents àmbits d’actuació que han assolit amb èxit l’objectiu de passar a l’acció i avançar cap a la integració efectiva entre salut i natura, amb un paper destacat de la recerca i una aposta pel rigor i l’evidència científica.

Les temàtiques dels seminaris web s’emmarquen en els objectius estratègics i  transversals de la Taula Salut i Natura, recollits a la Declaració sobre la Interdependència entre Salut i Natura a Catalunya.

El cicle serà en format virtual i consistirà en 5 seminaris web que tindran lloc entre el 8 de juny i el 6 de juliol de 2021. Hi haurà intervencions en català, castellà i anglès.

És gratuït i obert a tothom.

  • Sessió 1. Dimarts 8 de juny, 11.30 h. La salut planetària, una visió integral
  • Sessió 2. Dimarts 15 de juny, 11.30 h. Conservació i restauració dels espais agraris i el patrimoni natural
  • Sessió 3 – Dimarts 22 de juny, 11.30 h. La integració de la natura i la salut en els plans territorials, urbanístics i sectorials
  • Sessió 4 – Dimarts 29 de juny, 11.30 h. Infraestructura blava i verda urbana i periurbana
  • Sessió 5 – Dimarts 6 de juliol, 11.30 h. El desplegament de la prescripció de natura

T’interessa si ets…

Personal investigador o bé formes part d’una empresa, d’una administració o d’una entitat interessada a conèixer estudis recents i experiències d’èxit i adoptar solucions innovadores en la teva pràctica professional.