Actualitat

Desde la XCN obrim 3 ofertes de feina!

Des de la Xarxa per a la Conservació de la Natura obrim 3 ofertes de feina per incorporar a 3 persones durant 2 anys a temps complet.

Data límit per rebre CVs: 13 de desembre.

2 tècnic/ques de conservacióDescarregar l’oferta

1 tècnic/a de comunicacióDescarregar l’oferta

Les ofertes de feina estan vinculades a 2 projectes finançats per la Fundación Biodiversidad en el marc de la Convocatòra d’ajudes per al foment de la bioeconomia forestal 2023 i sota el paraigües del «Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia – Next Generation EU”. Concretament al projecte CustForest (Custodia del territorio como herramienta de conservación de la biodiversidad forestal multifuncional y generadora de bioeconomia) i al projecte Plantas Olvidadas (Valorización de alimentos forestales para una gestión sostenible del territorio).

Lloc de treball

El lloc de treball serà a Vic, on té la seu social la XCN. També existeix la possibilitat de treballar a la delegació de la XCN a Gràcia (Barcelona). A la XCN promocionem el teletreball (3 dies/setmana) i la conciliació familiar.

Condicions laborals

El contracte serà indefinit, amb inici a principis de gener 2024.

La Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) no es compromet a mantenir cap correspondència ni contacte amb les persones que presentin el seu currículum, però us confirmarem per correu electrònic quan l’haguem rebut. Els currículum que rebem seran tractats amb estricta confidencialitat.

Envieu el vostre currículum a laboral@xcn.cat, adjuntant, si voleu, una carta de presentació. Al correu-e mencioneu l’oferta de treball a la qual opteu (REF: Tècnic/a en conservació i/o REF: tècnic/a en comunicació).