Actualitat

Participem a la reunió del Consell Director de la International Land Conservation Network (ILCN)

La reunió va coincidir amb el Rally 2018, les jornades de referència de la conservació privada d’Estats Units d’Amèrica.

El passat 10 d’octubre la XCT va assistir a la reunió del Consell Director de la International Land Conservation Network (ILCN) a Pittsburgh (EUA). La sessió es van centrar principalment en la planificació estratègica dels pròxims cinc anys i en el pròxim Congrés Global que tindrà lloc a Barcelona a principis de l’any 2020. La XCT i la Fundació Catalunya la Pedrera seran les organitzacions locals que, de manera coordinada, treballaran amb el comitè d’organització del congrés.

En aquests mateixos dies es presentarà oficialment la European Land Conservation Network (ELCN), que actualment s’està impulsant gràcies a un ajut del programa LIFE de la Comissió Europea i en el qual la XCT n’és beneficiària entre d’altres entitats.

També vam participar a les jornades tècniques anuals de la Land Trust Alliance celebrades de l’11 al 13 d’octubre. Hi van participar al voltant de 1.800 persones entre representants d’entitats de custòdia (Land Trusts), tècnics i funcionaris governamentals i líders per a la defensa de la natura. El Rally va comptar amb més de cent seminaris i jornades de debat, sortides de camp i espais d’intercanvi i trobada.