Agenda

Històric

27/04/2024

FestiNAT, l’aplec naturalista

El FestiNAT, l’aplec naturalista neix per ser el dia i el punt de trobada i celebració dels amants de la natura de casa nostra. L’espai on connectar i intercanviar coneixement i entusiasmes entre naturalistes petits i grans, acostar-se a la ciència que estudia la natura i gaudir-ne amb una mirada curiosa i curosa.

26/04/2024

Workshop on conservation easements

L'entitat francesa "François Sommer Foundation", sòcia del projecte LIFE ENPLC en què participa la XCN, organitza una jornada presencial i en línia per donar a conèixer els "conservation easements", una eina de conservació a l'abast de persones propietàries i entitats de conservació de la natura.

20/04/2024

Drets de la natura i custòdia territorial

El proper dissabte, 20 d'abril, se celebra a La Cate de Figueres la Jornada pel Drets de la Natura i la Custòria Territorial, una trobada per posar en comú l'aprenentatge de pràctiques estratègiques i organització comunitària en la defensa ambiental.

15 i 22/04/2024

Com facilitem el Diàleg ambiental? Eines pràctiques i habilitats comunicatives

INSTA jurídic, amb la col·laboració de la XCN, organitza una formació amb l'objectiu d'oferir una perspectiva àmplia sobre diferents eines i tècniques bàsiques per promoure el diàleg ambiental en situacions de tensió o conflicte, processos participatius, taules de diàleg, o d'altres, per tal de facilitar-ne la gestió amb èxit i de manera positiva.

13/04/2024

Benvinguts/es al Centre de Fauna de Vallcalent! Formació inicial per voluntariat

Formació dirigida a persones interessades en ser voluntàries del centre de fauna de Vallcalent (Lleida). Per tenir una bona experiència durant el voluntariat als centres de fauna de la Generalitat, és molt important conèixer qui són els responsables, com és el centre, quin tipus de tasques poden realitzar els voluntaris, la normativa del centre i adquirir coneixement sobre la prevenció de riscos, per realitzar el voluntariat d’una forma segura tant per la persona voluntària com per els animals en recuperació.