Agenda

Històric

3, 4 i 5/04/2024

Com fer un projecte de conservació i gestió en espais naturals protegits?

La Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural organitza una formació del 3 al 5 d’abril adreçada a les entitats ambientals. L’objectiu de la formació és explicar el model de conservació i gestió dels espais naturals protegits que es du a terme des de la Direcció General, tenint en compte tots els àmbits implicats, perquè les entitats ambientals interessades en engegar un projecte de conservació i gestió en un espai natural protegit puguin fer-lo tenint en compte els criteris que es segueixen als altres espais, homogeneïtzant l’actuació que es fa en aquests.

24/03/2024

Gala d’entrega dels Premis Eixarcolant per al foment de l’etnobotànica

Cerimònia d'entrega de la 2a edició dels Premis Eixarcolant. En aquest acte que premiarà a projectes de recerca i emprenedoria en el camp de l’etnobotànica gaudirem de diferents experiències al llarg de tota la cerimònia per tal d'endinsar-nos en tot aquest món d'aprenentatge i de transmissió de coneixements.

22/03/2024

Connectem la natura! Webinar per organitzadors de la Setmana Natura

El 22 de març, de 10h a 11.30h, connecta’t al webinar informatiu de la Setmana de la Natura 2024! Podràs conèixer exemples d’activitats organitzades per entitats, biblioteques o ajuntaments, i descobrir els reptes de la connectivitat ecològica a càrrec d’en Josep Maria Mallarach.